Nopea mansikkatorttu



Kevät etenee ja kesäleivontasesonki lähestyy! Huomasin myös, että kauppoihin oli tullut uutuus, mansikkakerma. Koska olen tykännyt paljon aiemmista makukermoista, eli suklaasta ja kinuskista, oli tätä uutta tietysti myös heti kokeiltava.

Arki-illan torttu valmistui helposti valmispohjasta. Se on näppärä vaihtoehto myös esim. kesämökille, jossa ei ole uunia. Väliin banaania ja hieman kirpeää hilloa, kuten raparperihilloa. Tortusta löytyy monta tuttua mansikan makuparia: raparperi,  banaani ja suklaa. Täytteet ovat luonnollisesti muokattavissa sen mukaan mitä kaapista löytyy.

Valmis torttupohja 
2 Banaania
1/2 - 1 dl kirpeää hilloa, esim. raparperi
1 prk mansikkakermaa
mansikoita
taloussuklaata 

Levitä hillotorttupohjalle. Viipaloi banaanit ja asettele ne tasaisesti päälle. Vaahdota mansikkakerma ja levitä se tortulle. Koristele kakku runsaasti mansikoita ja vuole suklaalastuja koristeeksi.






Kommentit

Suositut tekstit