Kaneli-pähkinäpuuro



Joulun odotus alkaa askel askeleelta. Tähän ensimmäiseen adventtisunnuntaihin valmistui herkullinen puuroaamupala, jossa oli jo kosolti jouluista ekstraa makean maustevoin ja pähkinöiden myötä. Voit keittää puuron tavallisesti kaurahiutaleista ja maustaa sen tai sitten käyttää esim. Elovenan korvapuustinmakuista pikapuuroa.

Puuro:
Kaurapuuroa paketin mukaan keitettynä 
Suolaa, kanelia, kardemummaa

Päälle:
Hasselpähkinärouhetta
Mantelilastuja
Voita
Tomusokeria
Kanelia

Keitä ja mausta puuro. Paahda pähkinärouhe ja mantelilastut kuivalla pannulla. Sekoita keskenään voi, tomusokeri ja kaneli tasaiseksi tahnaksi. Yhdelle lautaselliselle menee noin 1,5 rkl voita, 1 rkl tomusokeria ja maun mukaan kaneli. Annostele ja nauti!

Kommentit

Suositut tekstit