Mac & cheese tonnikalalla



Ooh, mikä arkiherkku ja lohturuoka! Suussa sulavan pehmeä koostumus, juustoinen maku ja tonnikalan syvyys. Tästä tuli heti ensikokeilusta osa arkisuosikkeja. Valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu taatusti niin lapsille kuin aikuisillekin. Cheddarinmakuinen Koskenlaskija Ruoka tuo ihanaa amerikkalaisen mac & cheesen makua ja on itsessään jo erittäin helppokäyttöinen juustokastike.

150 g pastaa
½ kasvisliemikuutio
1 parsakaali
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka cheddaria
2,5 dl maitoa
mustapippuria
öljyä

Kiehauta pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Pilko parsakaali ja heitä samaan kattilaan esikypsymään. Keitä pasta noin puolikypsäksi, jotta se imee vielä uunissa ollessaan ihanaa juustokastiketta. Valuta öljy pois tonnikalapurkeista. Huomaa, että voit hyödyntää sitä uunivuoan voitelemisessa.

Lado kaikki ainekset sekaisin vuokaan: puolikypsä pasta ja parsakaali, tonnikala, Koskenlaskija cheddar, maito ja pippuri. Sekoita sopivasti.

Paista n. 30 - 40 min. 200 C asteessa uunissa.







Kommentit

Suositut tekstit