Myslivohvelit


Aamiaisrakastaja täällä jälleen loputtomien vohveleidensa kanssa! Tällä kertaa tuttu maailman rapeimpien vohveleiden resepti sai vahvistuksekseen vähän muromysliä. Mysli tuo vohveleihin täyttävyyttä ja kivasti myös makusattumia. Näihin voi käyttää oikeastaan mitä mysliä tahtoo, mikä nyt sattuukaan olemaan suosikki. 

100 g juoksevaa margariinia tai sulatettua voita/margariinia
2,5 dl kylmää vettä tai vissyä
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl kylmää maitoa, myös kauramaito sopii
2 tl leivinjauhetta
1 dl (muro)mysliä
hyppysellinen suolaa

Sekoita ainekset. Paista vohvelit vohveliraudalla kypsiksi ja rapeiksi. Sitten aamiaispöytään ja päälle maun mukaiset täytteet. Näissä käytettiin kesäistä kardemummalla maustettua raparperhilloa, jossa on sopivasti kirpeyttä ja makeutta. 

Kommentit

Suositut tekstit