Siskonmakkarapasta

 

Nopea ja helppo arkiruoka, silti superhyvä. Tämä tuli tehtyä viime viikonloppuna pidemmän aikaa vieneiden raviolikokkailujen jälkeen seuraavana päivänä. Pastataikinaa jäi ravioleista sopivasti yli, joten vedin ne pastakoneen spagettiterien läpi. Ihanannäköistä!


Arkena ei kuitenkaan kukaan ryhdy tekemään itse pastataikinaa, joten silloin käyttäisin tähän ihan tavallista spagettia tai tagliatellea.

Eli. Lihapullien sijasta spagetin kaveriksi tuli nyt siskonmakkarapullia. Hyvää, vähän erilaista ja supernopeaa. Koska tätä vartenhan ei tarvitse mitään taikinoita edes sekoitella. Sen kuin ostaa riittävästi siskonmakkaraa (vaikka n. 100  tai 150 g / syöjä) ja puristelee makkarankuoren sisältä pieniä makkarapallosia pannulle.


Paista makkarapullat kypsiksi ja kauniinvärisiksi. 


Keitä pasta kypsäksi. Tuorepasta tulee ihan parissa minuutissa, kuivatussa pastassa noudata pakkauksen ohjetta. Tee pastalle hernepestokastike tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Sekoita kastike pastaan. 


Lopuksi raasta riittävästi parmesania ja joko asettele kaikki näin kauniisti tai sitten sekoita vain kunnolla sekaisin (kuten yllä!)Kommentit

Suositut tekstit