Banaani-vaahterasiirappivohvelit
Juhla-aamiainen, viikonlopun herkku, arjen onnenhetki. Vohveleista on moneen lähtöön, tässä paahdettujen pähkinöiden, banaanin ja vaahterasiirapin höystämänä. Reseptin pohjalla ikisuosikkini, rapeiden vohveleiden ohje.
Taikina:
100 g juoksevaa margariinia tai sulatettua voita/margariinia
2,5 dl vissyä tai kylmää vettä
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl kylmää (kaura)maitoa
2 tl leivinjauhetta
2 rkl sokeria
hyppysellinen suolaa
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Paista rapeiksi vohveliraudalla.
Päälle:
pekaani- ja/tai saksanpähkinöitä paahdettuna
pari pilkottua banaania
vaahterasiirappia
vaniljavaahtoa
Halutessasi voit tehdä vohveleista kakun/kasan, eli asetella ne päällekkäin ja väliin aina sopivasti täytteitä.
Halutessasi voit tehdä vohveleista kakun/kasan, eli asetella ne päällekkäin ja väliin aina sopivasti täytteitä.
Kommentit
Lähetä kommentti