Uusi keittiö


Jeee!! Ja huh!! Syksyn Suuri Projekti on vihdoin valmis! Nimittäin keittiöremontti. Onpa ollut hurja homma. Vaikka itse työn tekivät ammattilaiset, niin kyllä on riittänyt suunnittelua, kaupoissa juoksemista, valintoja, uusia valintoja, eri tekijöiden koordinointia, aikataulutusta ja viimeisimpänä koko kodin pakkaamista remontin alta. Mutta nyt joulukuussa se vihdoin valmistui. Ja tämä on se syy, etten ole ihan hetkeen ruokapostauksia tänne kirjoitellutkaan... tovi on mennyt vain mikrolla ruokaa lämmittäessä. :)

Ihan vain vertailun vuoksi pari kuvaa viime viikolta, itse asiassa otettu tasan viikko sitten:


Kaikki vanha oli tässä vaiheessa purettu, kaapit, seinät, kaakelit. Aika karua, eikö?

Tässä vielä näkymä toiseen suuntaan, ikkunaan päin:


Eikö ollutkin "ihana" 1970-luvun muovimatto lattiana? Eipä tule sitä ikävä, ei. ;) Maalaustalkoot saatiin pidettyä kivasti juuri tässä vaiheessa, kun ei tarvinnut enää lattia suojata.

Vaan on tämä uusi kyllä nyt niin ihana! Induktioliesi, kiertoilmauuni, astianpesukone ja paljon muuta ihanaa. Ensimmäinen ateria uudessa keittiössä oli kuitenkin vielä kaiken tämän siivoamisen ja tavaroiden loputtoman järjestelyn keskellä pakastepizza. Mutta hyvää se olikin, nimittäin Dr Oetkerin uutuus Mare-pizza, jossa on lohta, tonnikalaa ja scampeja. Itse tuunasin lisä-mozzarellalla ja hieman nuupahtaamaan jo päässeillä kirsikkatomaateilla. Hyvää oli, hyvässä miljöössä!



Jos en ennen joulua saa aikaan mitään tolkullista ruokaa, josta kannattaisi kirjoittaa, niin toivotan teille kaikille jo nyt oikein oikein hyvää ja rauhallista joulua! Eilen kuulin "Jouluyö juhlayö" -kappaleen ja melkein tuli kyyneleet silmiin kohdassa "täytetty, nyt on työ". Sen verran raskas projekti tämä minulle on ollut. Vaan nyt on loputtoman onnellinen olo! :)

Hyvää Joulua!


Kommentit

  1. Kodikkaan näköinen keittiö <3 Vitriinikaappi on ihana! Meillä olisi sama urakka edessä, hirvittää vaan alkaa siihen. Ja on niin vaikea valita materiaaleja, runsauden pula! :D

    VastaaPoista
  2. Joo, hermoja tällainen projekti kyllä vaatii ja myös rohkeutta tehdä päätöksiä materiaalien suhteen. Mutta tulos palkitsee, on se vaan niin ihana sitten!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit