Kaurarieska
Kaurarieska on helppo herkku, josta taatusti tulee kotoinen ja hyvä mieli. Resepti on Rapion Myllyn kaurahelmien paketista ja siitä tulee yksi uunipellillinen
7 dl vettä
2,5 dl (Rapion) kaurahelmiä
1,5 tl suolaa
0,5 l maitoa
2 munaa
2 rkl rypsiöljyä
3 dl vehnäjauhoja
Keitä kaurahelmiä ensin vedessä n. 20-30 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt niihin. Lisää muut aineet. Kaada seos uunipellille, leivinpaperin päälle. Paista 250 C asteessa, noin 20-25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä munavoin kanssa. Munavoin voit tehdä esim. näin:
3 kovaksi keitettyä munaa
4-5 rkl voita/margariinia (tai enemmän)
½ tl suolaa
(Julkaistu vanhassa blogissani 6.12.2010)
Kommentit
Lähetä kommentti